p!eq fashion show

Moda je ustvarjena za množice in od nas je odvisno, da najdemo lasten stil in v trendu poiščemo tisto, kar nam odgovarja in v čemer se počutimo samozavestno. Želja in tudi potreba vsakega modnega oblikovalca je, da svoje delo predstavi javnosti, zato se je ustvarjalna oblikovalka Pia Ocepek odločila, da 31. 8. 2012 ob 20.30 uri svoje delo predstavi z modno revijo na letališču Aerokluba Zagorje ob Savi.

Navdih za svoje kolekcije je iskala v hitrem življenjskem tempu (hitimo iz ene obveznosti v drugo), zmanjkuje nam časa, zato se na večini kreacij v prihajajoči kolekciji deli oblačil prepenjajo na druge dele in s tem ustvarjajo novo vzdušje outfita! Bogate in močne barvne kombinacije izražajo polnost mladostne energije in kažejo na oblikovalkino močno notranjo energijo in ustvarjali duh. Nežni in lahki material pa barvnim kombinacijam dajejo enkratno mladostno prefinjenost. V kolekciji je kombinirala kompaktne in nekoliko trše materiale z nežnejšimi in lahko padajočimi. Prav tako se je poigravala z teksturami in leskom materialov. Na samem dogodku bo predstavljenih 20 kreacij, sicer pa 31 izhodov, saj so oblačila multifunkcionalna, nosljiva ne več načinov. V kreacijah Pie Ocepek, ki dela pod blagovno znamko p!eq fashion se bodo med drugim sprehodile tudi nekatere zmagovalke lepotnih tekmovanj.

Dogodek bo povezovala Manja Plešnar, za glasbeno vzdušje bosta poskrbela DJ Blaž in Ben Quake, dodatna popestritev pa bo plesna skupina. Kot sponzor bo na prireditvi sodeloval tudi CARcomemrce iz Litije s svojimi vozili SEAT ter nudil transportne usluge za VIP goste ter predstavljal vozila SEAT s poudarkom na mladosti, zmogljivosti in inovativnosti, ki jo prestavlja Enjoyneering: NOVA Seat IBIZA. Medijski pokrovitelj dogodka pa je ETV.

Izkoristite edinstveno priložnost in si oglejte prefinjene kreacije p!eq fashion.