Mlada Zagorska noč – za vse mlade in mlade po srcu

Leto je naokoli in spet je tu občinski praznik občine Zagorje, ko se občani in občanke Zagorja zberejo na mnogih prireditvah, ki so jim ponujene. Dogodki v času praznovanja so namenjeni vsem generacijam, najmlajšim, mladim, starejšim in tistim še malce starejšim.

Predvsem atraktivna za mlade je Mlada Zagorska noč, ki ponuja vrsto razvedrilnih, zabavnih in tudi malce poučnih aktivnosti in dogodkov, ki se po napornem šolskem letu vsakomur še kako priležejo. V času trajanja Mlade Zagorske noči se boste lahko vsi udeleženci naužili športnih aktivnosti, se preizkusili v umetniških spretnostih, se kulturno izobraževali in se pri vsem tem preprosto zabavali.

Športanje, čofotanje, koktejli, glasba in druženje – pa kaj vam še manjka!

Seznanili se boste z marsikomu neznanim, oziroma manj poznanim športom, ki je atraktiven tako s strani krepitve in iskanja notranjega miru in sproščanja, saj ga lahko enačimo kot obliko joge, kot tudi s strani rekreacije. Pri vsem tem pa je poleg razgibavanja, ki ga kot že sami veste, nujno potrebujete vsak dan, pomembno tudi druženje ter spoznavanje novih ljudi. Verjemite, veliko smeha in zabave bo!

Ko smo že ravno pri zabavi, naj omenimo tudi zabavne improvizatorje, ki vas bodo zabavali ob improviziranih ritmih različnih zvrsti glasbe.

Morje, sonce, plaža, rahel vetrič in poležavanje na ležalniku… sliši se mamljivo, kajne? Čofotali boste s prijatelji v vodi in si privoščili osvežilne, okusne in mamljive koktejle, ki se vam bodo v tej vročini še kako prilegli.

Vsi umetniki, ljubitelji filmov in glasbe, pozor!

Ste se kdaj spraševali, kako je Mikiju Mustru uspelo tako dobro narisati Zvitorepca, Trdonjo in Lakotnika? No, pa imamo preizkušnjo za vas. Preizkusili se boste lahko v risanju stripov, junaki kot so Spiderman, Batman in vsi ostali naj prebudijo vašo domišljijo! Pa da vidimo, kako ustvarjalni ste!

Kdo ne mara grozljivk, dobrih trilerjev, malce akcije, no pa tudi romantike? Ja, govorimo o filmih. Na račun boste torej lahko prišli tudi vsi ljubitelji filmov, ogledali si jih boste lahko kar pod zvezdami, kateri film se bo odvrtel, pa naj ostane skrivnost!

Za konec pa še nekaj za vse, ki so vam všeč cirkusanti in vas impresionirajo njihove vragolije, poleg tega pa se radi pohajkujete po koncertih in ste ljubitelji rock/ska/swing glasbe. Vas zanima, o katerih glasbenikih govorimo? Pridite in boste izvedeli!

Pa ne pozabimo tudi na stojnice, ki so bile še vedno paša za oči. No, pa kaj bi še naštevali, Mlada Zagorska noč vabi, tam bo polno veselja, smeha in zabave, zato pot pod noge, s seboj pa prinesite – kaj drugega, kot kup dobre volje!