10 krogov za 10 nasmehov

Predstavljamo vam športno-humanitarni projekt, ki ga letos ponovno prireja Športno-humanitarno društvo Never Give Up. Lanskoletni dogodek je bil z veliko vloženega truda prostovoljcev ne samo uspešno izpeljan, ampak tudi medijsko odmeven. Z zbranim denarjem iz startnin in prostovoljnih prispevkov so pomagali 10-im socialno ogroženim družinam v Sloveniji, ki so jih izbrali skupaj z enotami Centra za socialno delo in Zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Letos bo projekt potekal od 1. do 10. junija 2012 od 16.00 do 21.00 ure v desetih slovenskih krajih (Trbovlje, Novo mesto, Celje, Ptuj, Nova Gorica, Koper, Prevalje, Maribor, Kranj in Ljubljana) na atletskih stadionih.

Kako lahko sodelujete in pomagate?

Pridružite se nam 1. junija ob 16.00 v Trbovljah, kjer lahko odtečete 10 krogov, pomagate s sponzorskimi sredstvi, promocijo, darili za srečelov, animacijo na prireditvi, plačilom štartnine (10 € odrasli, 5 € otroci), nakupom Never Give Up artiklov (majice, zapestnice…), donacijami in še s čim, na kar sami niso pomislili.

Na prireditvah bo poskrbljeno tudi za varstvo malih nadebudnih tekačev in mnoge dodatne aktivnosti, ki naj ostanejo presenečenje. Pripravljajo tudi dobrodelni srečelov, katerega izkupiček se bo pridružil zbranim sredstvom.

Poleg organiziranja športno humanitarnih prireditev predstavlja velik del aktivnosti tudi zbiranje plastičnih zamaškov. Le-te boste lahko oddali na vsakem izmed desetih stadionov, kjer se bo teklo.

Pomagam s srcem, pomagajte še vi!                     Ekipa NEVER GIVE UP