Dialog mladih

 

Stop! Vzemi si čas in povej na glas!

Mladi se zopet zbiramo z namenom, da pokažemo, da nam ni vseeno. Ključno vprašanje je, kaj lahko mladi storimo, da postanemo bolj aktivni v družbi in na kakšen način si lahko zagotovimo večjo zaposljivost. To je priložnost, da prideš zraven, prispevaš svojo energijo in pomagaš ter sodeluješ v projektu Dialog mladih!

Gremo v akcijo!

Projekt v sodelovanju z mladinskimi centri po Sloveniji in ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji izvajata Mreža MaMa in Mladinski svet Slovenije. Gre za organizacijo dvanajstih regijskih dogodkov po Sloveniji, kjer se bomo srečali mladi in tisti, ki odločajo, kaj je treba storiti za izboljšanje področja aktivne udeležbe v družbi in zaposljivosti mladih v lokalnih skupnostih. Več o projektu si lahko prebereš na www.mreza-mama.si/aktivnosti/154 oz. www.mct.si.

Zdaj imaš priložnost, zagrabi jo!

Dogodek Dialog mladih! za našo regijo bo v Mladinskem centru Trbovlje, Ulica 1. junija 18, Trbovlje, v petek, 11. maja in soboto, 12. maja 2012 ob 9. uri.

Pridi in poskrbi, da se nas sliši!

Na dogodek se lahko prijaviš na naslovu info@mczos.si ali pošlješ prijavnico na naslov Mladinski center Zagorje, Cesta 9. avgusta 48, 1410 Zagorje, za več informacij pa smo na voljo na telefonu 05 97 32 032.