Delavnica o vrednotenju projektov in organizacij

Slovensko društvo evalvatorjev slovenskim društvom, nevladnim organizacijam in drugim neprofitnim organizacijam civilne družbe, vključno z neformalnimi pobudami, ponuja možnost brezplačne evalvacijske podpore.

V društvu evalvatorjev se pogosto srečujejo z zanimanjem za vrednotenje zlasti v društvih, ki izvajajo javno financirane projekte, pa tudi pri tistih organizacijah, ki želijo opraviti strateški premislek o svoji prihodnji dejavnosti. Doslej so že sodelovali z Zavodom Gostoljubnost slovenskih domov, socialnim društvom Mozaik in s Kralji ulice, Mrežo za prostor, Slogo, Slovenskim forumom Socialnega podjetništva (MB) in YHD.

Namen podpore je društvom predstaviti pomen in kvaliteto vrednotenja za dolgoročno delo na projektih in delovanju društev, prav tako pa povabiti vso zainteresirano javnost k sodelovanju.

Delavnico bo vodil Bojan Radej, svobodni raziskovalec na področju družbenih študij, kakovosti življenja, ekonomskih racionalnosti, metodologije vrednotenja; svetovalec, publicist in aktivist.

Delavnica bo potekala v sredo, 18. aprila 2012 s pričetkom ob 19. uri v Mladinskem centru Zagorje.

Prosimo, da udeležbo potrdite do 16. aprila 2012 na elektronski naslov info@mczos.si, po pošti na Mladinski center Zagorje, Cesta 9. avgusta 48, 1410 Zagorje ob Savi ali po faksu na 0597 32 033.