Kako izdelati ogrlico iz fimo mase?

 

Ne veš, kaj podariti mami za 8. marec? Naj bo to unikatno darilo, ki si ga izdelal sam!

Fimo masa je mehka modelirna masa, podobna plastelinu, ki jo s peko utrdimo, da postane trda. Primerna je za oblikovanje nakita, saj jo lahko z malo truda in pripomočkov zelo natančno oblikujemo.

Kljub temu, da se s fimo maso morda še niste srečali, se vam ni potrebno bati. Jasmina vam bo predstavila svoj hobi in pomagala izdelati ogrlico, ki bo zagotovo razveselila osebo nežnejšega spola. Razmigali bomo prstke in za kakšno uro pozabili na svet okrog sebe.

Delavnica je brezplačna, potekala bo v soboto, 3. marca 2012 ob 16:00, vodila jo bo Jasmina Drolc. Material dobite na delavnici, s seboj prinesite le latex rokavice, nožek za fimo maso oziroma upogljivo rezilo olfa noža ter obilo dobre volje ter ustvarjalnega navdiha!

Udeležba je omejena, zato vas prosimo za čimprejšnjo izpolnitev prijavnice, ki jo pošljite najkasneje do 1. marca 2012 na elektronski naslov jasmina.drolc@gmail.com, po pošti na Mladinski center Zagorje, Cesta 9. avgusta 48, 1410 Zagorje ob Savi ali po faksu na 0597 32 033.