Big Foot Pero – Zagorjan, ki bo podrl svetovni rekord!

Pozdravljeni!

Zagorje je mesto izjemnih ljudi.  To med drugim potrjuje eden izmed znanih Zagorjanov, Peter Brkovič, ki ga marsikdo od nas pozna kot nepogrešljivega sodelavca Delavskega doma Zagorje ob Savi.

Peter je v življenju naredil majhen korak, a veliko spremembo. Obul je superge in začel hoditi. Kilometre in kilometre, prehodil je pot od Zagorja do Doboja in nazaj…. V tem trenutku, ko bereš to sporočilo, se Peter pripravlja na velik izziv. Z neprestano hojo v dolžini 72 ur se bo konec leta poizkusil vpisati v Guinessovo knjigo rekordov. To je nekaj kar uspe redkim in če mu uspe bo prvi Zagorjan, s takšnim dosežkom.

Peter bo v četrtek, 9.2.2012, ob 18:00, v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, prvič javno  predstavil načrte za svoj velik podvig in z nami delil svojo ljubezen do hoje. Ta večer bo dobra priložnost,  da dobimo navdih za svoje projekte in da se prepričamo, da se vse da če se hoče. In kot pravi Peter; tam kjer je volja je tudi pot…

Vabimo vas, da se udeležite tega posebnega dogodka, ki bo potekal v četrtek 9.2.2012, ob 18:00, v Mladinskem centru Zagorje ob Savi.

Mladost združuje

Mladinski center Zagorje ob Savi