Stand-Up Komedija (Klemen Bučan, Perica Jerković, Uroš Kuzman)

In sicer v torek, 27. 12. 2010 ob 19:00 v Veliki dvorani MC ZoS!
Nastopajo: Klemen Bučan, Perica Jerković in Uroš Kuzman!

KLEMEN BUČAN
Klemen Bučan je najboljši skejtar med komiki in najboljši komik med skejtarji. Kot tak ima edinstven slog humorja, z nekaterimi šalami hodi povsem po robu, potem pa se nam spet prikupi s svojim pogledom na slovensko filmsko industrijo, ki je bila dobra le za časa črno-belega filma, on pa bi jo rešil s Kekcem 4.

PERICA JERKOVIČ
Perica Jerković je slovenskim ljubiteljem stand-up komedije zelo znano ime, saj gre za enega najizkušenejših stand-up komikov pri nas. Kot ustanovni član skupine Komikaze se je vsem vtisnil v spomin z avtobiografsko točko “Rojen v Jugi”.

Njegov monolog je v lahkotno embalažo zavita obilica sarkazma in (samo)ironije.

UROŠ KUZMAN
Uroš Kuzman je asistent na fakulteti za matematiko. Svojo pot komika je začel kot učenec Akademije Panč. Od takrat je za njim že kar nekaj uspešnih nastopov po različnih prizoriščih kot so: Klub Gromka, Cvetličarna (Stand up comedy nights), KMŠ Ljubljana, Klub 300… Uspešno organiziral tudi stand up večere v domačem Velenju, med drugim na festivalu Dnevi mladih in kulture. Uroševa komedija je lahkotno opazovanje vsakdana, ki se ga lotevana na malce intelektualnejši način, s svojim všečnim nastopom pa vedno znova nasmeji publiko.

VSTOPNINE NI!