Podjetniški večer s Primožem Rometom (UNIKI)

»Ideja ni dovolj, pomembne so pravilne odločitve!« Primož Rome, direktor informatike podjetja Uniki

Po predstavitvi skupine mladih podjetnikov, ki so izdelali spletno aplikacijo OUST.me, vas v sredo, 9. novembra, vabimo na pogovor s Primožom Rometom, direktorjem informatike podjetja Uniki. Podjetje, ki je v svet oglaševanja vneslo novo dinamiko je s svojim inovativnim produktom že dobro prepoznano. Nasvet, ki ga je Primož zbranim delil na prejšnjem pogovornem večeru je: »Ideja ni dovolj, pomembne so pravilne odločitve!« Vabljeni na zanimiv pogovorni večer!

Podjetniški večer bo potekal , V SREDO, 9.NOVEMBRA 2011, OB 19:00, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi .

Več o podjetju UNIKI

Podjetje UNIKI, razvoj inteligentnih medijev, d.o.o., se je ustanovilo leta 2008 in izhaja iz Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja. Je razvojno podjetje inteligentnih medijev za kreativno prostorsko predstavljanje multimedijskih vsebin in upravljanje z njimi z gibanjem telesa v realnem času in prostoru. S svojo poslovno idejo so bili finalisti mednarodnega tekmovanja Seedcamp za najboljši start-up 2008 in finalisti Start-up Slovenije 2009.

Njihov produktni spekter je širok in omogoča popolno prilagoditev po meri naročnika, med glavne produkte pa spadajo zaslovni, odzivni na gibanje, AR spletne in mobilne aplikacije in obogaten tisk. Med njihovimi naročniki so domača in tuja podjetja, kot so Adria Airways, NLB in NKBM, ter Hennessy USA, BBC Worldwide, INTEL UK, konferenca SXSW in mnogi drugi.
( http://www.uniki.si/ )