Glasilo MCZOS

V peti številki glasila si lahko ogledate kako se odvija letošnji Festival Urbane Kulture, kaj načrtujemo v prihodnjem letu, o raziskavi ki smo jo pripravili za mlade in še mnogo več.
—————————————————————————————————————————————–
V četrti številki spletnega časopisa Glasilo MCZOS si lahko med drugim preberete o prvi obletnici našega Mladinskega centra, kako smo se odrezali na nacionalnem projektu Simbioz@, kako smo se imeli na mednarodnem usposabljanju v Litvi (Vilnious). 
—————————————————————————————————————————————–
Pred nami je že tretja številka mladinskega spletnega časopisa MCZOS. V tokratni številki ne zamudite napovedi prve obletnice Mladinskega centra. Prav tako si lahko preberete zanimivo zgodbice mladega “pisatelja”  Jakoba Režuna, kako smo si ogledali kmetijo Kos iz Razborca, kako pridni smo pri urejanju dnevnega centra, kako se učimo samoobrambe. Pokukali smo tudi v zakulisje MC Zosa in si ogledali kako nastajajo projekti…

—————————————————————————————————————————————–

Pred vami je druga številka mladinskega časopisa MCZOS. Tokrat vam predstavljamo poletno dogajanje v Mladinskem centru, poročamo pa tudi o zanimivih punk rock počitnicah. Ne spreglejte utrinkov mladih Zagorjanov iz Belgije.Kdor želi sodelovati kot fotograf, novinar, oblikovalec naj javi na info@mczos.si.

Dobrodošli vsi!

—————————————————————————————————————————————–

Izšla je prva številka, pravega mladinskega časopisa v Zagorju ob Savi. Časopis je za mlade, pripravljali pa ga bomo vsak mesec v Mladinskem centru.  Mitja, Marko in Denis so tokrat poskrbeli za dobro vsebino. Nika je s svojo umetniško žilico časopisu dala lepo podobo, Jure ga je postavil na splet. Lovrotovo fotografsko oko pa je ovekovečilo zanimive trenutke. Torej, če si fotograf, če rad pišeš in imaš zanimive ideje, te  vabimo, da se nam pridružiš pri pripravi naslednje številke!