Veter v laseh

Naveza Mladinskega centra Zagorje, Društva prijateljev mladine Zagorje in Šklab-a je pod okriljem Športne Unije Slovenije, kot glavnim nosilcem in promotorjem akcije, po letih premora, v Zagorju obudila športni dogodek, »Veter v laseh 2011«.

Event je dvodneven, potekal bo 18. in 19.6.2011.

V soboto, 18.6., bomo v parku dr. Janeza Drnovška in na ploščadi pred tržnico, med 9. in 12. uro, predstavili: Prikaz nudenja prve pomoči, katerega bo izvajal Rdeči Križ Zagorje, promocijo zdrave prehrane na stojnici in zbirali prijave za tekmovanja, ki se bodo vrstila v popoldanskem času in naslednji dan – v nedeljo.

Popoldne, med 16. in 19. uro, boste lahko na igrišču Proletarec, pred Mladinskim centrom Zagorje: sodelovali v različnih športnih aktivnostih in tekmovanjih i preizkušali svoje kondicijske sposobnosti.

Otroci, mladi in starši se boste lahko pomerili v športnih, spretnostnih igrah in v brcanju riževke. Na ti dve dejavnosti, vključno z ulično košarko ki bo potekala naslednji dan, se bo potrebno predhodno prijaviti.

Info in navodila za prijave so navedene spodaj, v tekstu. Svoje ravnotežje boste preizkušali na »Slackline-u«, lahko si boste izposodili športne rekvizite (frizbi, riževke, badminton, žoge), potekala bo tudi plesna delavnica, primerna za vse starostne skupine.

Informativno gradivo o vsem dogajanju in projektih, ki se bodo zvrstili v poletnih dneh in tednih, vam bo dosegljivo na info stojnici.

V nedeljo, 19.6., bo na igrišču Partizan potekalo tekmovanje v ulični košarki (Šklabball), ekipe bodo sodelovale z mešanimi trojkami.

Najboljši prejmejo kolajne in nagrade.

Prijavnice dobite: v Knjižnici Mileta Klopčiča, v prostorih MC ZoS, DPM in Šklab-a ter na spletnih straneh www.mczos.si ( na koncu tega prispevka ) in www.zagorje.si. Izpolnjen obrazec pošljete prek e-pošte ali dostavite na najbližji naslov, enega od organizatorjev prireditve.

Vabljeni k sodelovanju, športnemu udejstvovanju in druženju v sproščeni atmosferi! (: »S športom proti drogi!«

Informacije o poteku dogodkov in zbiranju prijav:

Prijavnica “Veter v laseh 2011”