Koncert ob koncu šole

»Preden greš na morje, prid na koncert u Zagorje«

V dvorani Mladinskega centra Zagorje ob Savi bo dne 25.6.2011 od 20.00 ure dalje koncert, kjer se bodo predstavile lokalne skupine:

The Rude SkAnkers

Je band, ki igra na manjših in tudi večjih odrih, z znanimi skupinami kot so Guadalajara, New York Ska Jazz Ensamble, Elvis Jackson, 10 Balls, Red Five Point Star. Zaigrali pa so tudi na festivalu Šklabfest 09 kot predskupina bandom Toy Dolls, Moskovska, Fast Food Orchestra.

Od vsega pa jim je najpomembnejša ljubezen do glasbe in čisti žur na koncertih.

http://www.myspace.com/therudeskankers

Mad Roosters

Mad Roosters je band iz Slovenije (Zagorje ob Savi), delujoč od decembra 2009. Band sestavljajo 4je člani, ki ponujajo ljudem punk-rock, ska-punk, pop-punk doživetje. Začeli so z preigravanjem komadov iz različnih bandov in dodali njihov lasten stil, do zdaj imajo približno 14 priredb pripravljenih za koncerte in 6 avtorskih pesmi, ki bodo kmalu tudi posneti. Imeli so že kar nekaj koncertov, največji dosežek je bil nastop na festivalu Štuor v Hrastniku.

http://www.myspace.com/madroosters

A.K.A.

Skupina A.K.A. se v relativno kratkem času delovanja ponaša s šestimi avtorskimi skladbami. Žanrsko se uvrščajo v rap, z močnimi prvinami funka in jazza. Zaradi solidne inštrumentalne zasedbe, so povšeči tudi publiki, ki jim rap kot zvrst glasbe ni povsem blizu, čeprav tudi v tem žanru dotična skupina ne zaostaja, saj so njihovi teksti pogosto provokativni in vezani na vsakdanje življenje.

http://www.youtube.com/watch?v=-Dj760YY3vA