Evropska karavana prostovoljstva

V okviru Evropskega leta prostovoljstva bo Mladinski center Zagorje ob Savi v sodelovanju s Slovensko filantropijo organiziral Evropsko karavano prostovoljstva. Akcija združena s Festivalom prostovoljstva, poteka med 20. in 25.5.2011 v Ljubljani ter 19 krajih po Sloveniji kjer se bodo odvijali različni dogodki katerih namen je predstavitev prostovoljstva in prostovoljskih organizaciji širši javnosti.

Vabimo vas da se nam v soboto 21.5.2011 med 9.00 in 13.00 pridružite pred zagorsko tržnico (ob fontani), kjer se bodo na stojnicah predstavile različne prostovoljne organizacije. Poleg predstavitve pa bodo potekale različne animacijske aktivnosti (ustvarjalna delavnica, nastop tolkalcev..).

Pri izvedbi dogodka nam bodo s prostovoljskim delom pomagali tudi občinski uslužbenci Občine Zagorje ob Savi v okviru projekta »Občinski uslužbenci in mladi skupaj na skupaj na delu!«.

Prav tako vas vabimo, da se udeležite okrogle mize z naslovom »Sistemske ureditve prostovoljskega dela na lokalni/regionalni ravni«, ki bo potekala v sredo, 25. maja, ob 14:00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

»Bodi prostovoljec, spreminjaj svet!«