15.01.2011 | Zabava, Znanja

Predvajanje dokumentarnega filma Zeitgeist Moving Forward

V soboto 15.1.2011 ob 18:00 si bomo v prostorih študentskega kluba Šklab ogledali dokumentarni filma Zeitgeist Moving Forward.

V današnjem času so dokumentarci postali pomemben vir informacij, saj pokrivajo teme in področja ki ne pridejo na prve naslovnice in so sposobni večje kritične analize kot običajni množični mediji.

Gledali bomo tretji del serije dokumentarcev Zeitgeist. Prvi je bil objavljen junija 2007 in leto kasneje veljal za najbolj gledan dokumentarni film na spletu. Sami deli se vsebinsko navezujejo vendar si film lahko ogledate tudi če niste videli prvih dveh delov. Dokumentarci obravnavajo zelo aktualne teme, tretji se ukvarja s samim gibanjem Zeitgeist, predvsem pa pri ljudeh prično zbujati številna vprašanja, in to je najpomembnejše.

Dogodek je del globalne premiere dokumentarnega filma Zeitgeist Moving Forward, ki ga Mladinski center Zagorje pripravlja v sodelovanju s Kulturnim društvom Knap.

Komentarji (1)

  1. 29.12.2010 | Denis:

    Obstaja tudi Zeitgeist gibanje (http://www.thezeitgeistmovement.com), v katerega se lahko vključi vsak podpornik, se naroči na newsfeede.. Na tej spletni strani: http://www.zeitgeistmovie.com/, pa si lahko ogledate oba predhodnika novega nadaljevanja.


Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW