Pušenje v Dolini šentflorjanski

Konec meseca vas vabimo na dobro uro smeha, da na zabaven način okrepimo trebušne mišice pred poletjem in spoznamo stand-up komika Jana Kreuzerja. »Pušenje v Dolini šentflorjanski« nas popelje na razgibano in humorno avtobiografsko pot medosebnih odnosov, slovenceljstva, malomeščanstva, spolnosti in problematike (ne)legalizacije konoplje.

Vabljeni v petek, 26. aprila, ob 20.00 v Mladinski center Zagorje na Stand-up večer. Vstopnina je 4€, karte bodo na voljo za nakup pred začetkom dogodka (med 19.30-20.00).

Jan Kreuzer se s komedijo ukvarja od leta 2013. Začel je na open mic večerih v Foerster baru, kasneje polnil večere novega v klubu 10ka in nadaljeval na večerih uveljavljenih komikov. Sodeloval je na festivalu stand-up komedije Panč, na stand-up festu na festivalu Lent ter lahko na stand-up večerih Trnfesta. Nastopil je v stand-up programu na malem odru Castle festa, imel je polurno specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV, lansko leto je nastopal s Tinom Vodopivcem kot ogrevač v standup predstavi Rock’n’Roll. Poznamo ga kot pisca za oddajo Ta teden z Godlerjem in je pisec skečev za oddaje Skečoholiki, z nekaj manjšimi vlogami je v nekaterih tudi nastopil.

Povezave:

 

  • Jan Krezuer o modernih starših:

 

  • Jan Kreuzer o medicinski konoplji in Angelci Likovič:

 

  • Jan Kreuzer o zobnem aparatu: