Teden vseživljenjskega učenja – tudi v letu 2012

Z majem se pričenja že 17. Teden vseživljenjskega učenja. Festival učenja je vseslovenski dogodek, ki na pobudo Andragoškega centra Slovenije poteka že od leta 1996. Osrednji del festivala bo potekal med 14. in 20. majem 2012, brezplačne prireditve, povezane s učenjem pa bodo pravzaprav potekale od začetka maja, pa vse do konca junija. Namen dogodka sta promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

Teden vseživljenjskega učenja bo v Zasavju letos bogat z različnimi dogodki, kot še nikoli. Na Zasavski ljudski univerzi smo skupaj s partnerji pripravili še več prireditev kot v preteklih letih. V koledarju prireditev, ki je objavljen na spletni strani TVU, je trenutno objavljenih 77 prireditev. V maju in juniju jih bodo izvedle različne organizacije v vseh treh zasavskih občinah. Koledar prireditev je objavljen tudi na spletni strani ZLU. Informacije bodo posredovane preko lokalnih medijev, izbor prireditev bo objavljen v posebni zloženki, ki jo bodo v začetku maja prejeli v večini zasavskih gospodinjstev.

Vabljeni na brezplačne prireditve!
Prepričani smo, da bo v pestri ponudbi vsak našel nekaj zanimivega zase.

Dodatne informacije o prireditvah:
Valentina Uran, 56 31 191, valentina.uran@guest.arnes.si
Špela Meterc, 56 31 122, spela.meterc@guest.arnes.si

Sodelujoči: Zasavska ljudska univerza in različna društva, knjižnice, podjetja, mladinski centri in druge organizacije iz Zasavja.